eOver Véronique

Skin Master

Als dochter van een ondernemer was het voor mij al vrij vroeg duidelijk dat ik ook ooit zelf iets uit de grond wou stampen. De beroepsinteresses die ik als tiener had waren niet meteen de beroepen die mijn ouders voor ogen hadden. Dus studeerde ik voorbeeldig zoals iedereen het graag had.

Wanneer ik voor grote ondernemingen ging werken merkte ik als snel dat ik nog zoveel andere interesses had zodat ik steeds meer bijscholingen ging volgen.

Maar mijn grootste interesse bleef achterwege tot ik uiteindelijk de stap zette om ook schoonheidszorgen te gaan bijstuderen gevolgd door gespecialiseerde voetverzorging en make-up artist. Ik startte mijn schoonheidssalon zoals elk ander instituut met een brede waaier aan behandelingen om de mensen eens goed in de watten te leggen.

Vermits ik van nature een probleemoplosser ben en steeds opzoek ga naar een uitdaging bleek vrij snel dat een “klassiek schoonheidssalon” ook mijn ding niet is.   Vandaar dat ik me ook steeds verder ben gaan verdiepen in het oplossen van huidproblemen. Een zeer interessante en lange weg om te ontdekken dat je mensen ook moet coachen in het leren omgaan het hun huid.

Mijn missie

Onze huid is ons grootste orgaan en dus ook een complex orgaan.  Hoe we ons van binnen voelen laat onze huid van buiten zien.  Hierbij spelen onze genen, maar ook onze hormoonspiegel een belangrijke rol.

Je kan ervan uitgaan dat alles wat je lichaam opneemt en lichaamsvreemd is er op de één of andere manier terug uit moet.

Vandaar dat het dan ook mijn missie is om je wat meer te leren over uw huid in samenspraak met de juiste aanpak.  Er aan werken doe je zelf maar je coachen doe ik met veel plezier.

 

Opleiding

Schoonheidsspecialiste
Wellness Academy afgestudeerd 2013

 

Gespecialiseerd voetverzorger
Wellness Academy afgestudeerd 2014

 

Allround Make-Up Artist
Blush Academy afgestudeerd 2015

 

Reviderm Master Expert
NL Barendrecht 2019-2020

 

Dermatologie / medisch schoonheidsspecialiste
NL Nieuweghein 2020

Waar vind je mij?

Uilstraat 32 b
3470 Kortenaken

Connecteer

Stuur me een bericht!