Behandelingen

Voor iedereen stel ik een persoonlijk behandelplan op voor thuis. Dit behandelplan kan aangevuld worden door een extra training van de huid die je eventueel om de zes weken kan inlassen.

Waarom om de zes weken? Omdat de cyclus van de celhernieuwing zes weken duurt. Voor een extra boost te geven aan de huid wordt er vaak een microdermabrasie- en/of ultrasoundbehandeling ingeschakeld.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van de opperhuid. met microkristallen.

Deze pijnloze behandeling stimuleert de bloedomsloop en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, hierdoor verfijnen zichtbaar uw poriën, vervagen pigmentvlekken en verminderen fijne rimpeltjes.

Je huid zal weer soepel en zacht aanvoelen.

Ultrasound

De hoogfrequente geluidsgolven brengen trillingen teweeg waardoor de huid gemasseerd wordt en tegelijkertijd worden de afvalstoffen via de lymfebanen afgevoerd.

Deze techniek versterkt uw weefsel en verstevigt uw huid zichtbaar. Bij elke behandeling zie je er jonger en frisser uit.

Dit geeft een supermooi resultaat wanneer het samen met een microdermabrasiebehandeling wordt ingezet.

Oxygen III-step

De Oxygen III-step is een speciale behandeling voor het verbeteren van de huid- en celademhaling en verhoogt de zuurstofbinding in de huidcellen. Dit optimaliseert de celstofwisseling.

Ideaal voor een rijpe, vermoeide en licht beschadigde huid en voor rokers. Zorgt voor een energetische verjonging.

 

PCA Peeling

Het bestaat uit een unieke samenstelling van fruitzuren (AHA’s) die de huid ontlasten door oude huidcellen weg te nemen en weer plaats te maken voor nieuwe. 

Het is een verademing voor de huid waardoor verwijde poriën en pigment verminderen

Onvolmaakt heden verdwijnen, couperose vermindert.  Is ook een ideale behandeling voor acné.

Veelgestelde vragen

Waarom is deze behandeling beter dan een gewone schoonheidsbehandeling?

De behandelingen zijn gebaseerd op een reinigins- en peelproces. Wanneer je je huid de kans niet geeft om ter hernieuwen kan ze ook geen werkstoffen opnemen. Dan mag je nog de duurste potjes kopen het gewenste resultaat zal je nooit bereiken.

Hoe lang duurt een behandelplan?

Afhankelijk van jouw behoefte en het resultaat dat je wenst te bereiken wordt er een programma opgesteld om zelf thuis uit te voeren of een gecombineerd programma. Een intensief programma houdt 4 tot 6 weken in gevolgd door een onderhoudsprogramma.

Waarom is het aangeraden om thuis een routine aan te houden?

Als je iets opgebouwd hebt en iets wil onderhouden kan je best een routine aanhouden. Het beste voorbeeld is je uithoudingsvermogen, wanneer je je uithoudingsvermogen 6 maanden hebt opgebouwd en je stopt er daarna 6 maanden mee, dan moet je ook terug vanaf nul beginnen. Wanneer je naar de plastisch chirurg gaat en je onderhoudt je huid niet, kan je 5 jaar later teruggaan 😉

Hoeveel kost een behandelplan?

Afhankelijk van je wilt bereiken en van je budget dat je wilt spenderen zoeken wij samen de beste oplossing. 

Voor de prijzen van de producten verwijs ik je graag door naar de webshop waar je zelf je producten kan selecteren om je een idee te vormen.

Bijvoorbeeld: een reinigingsmelk afhankelijk van je huidtype kan variëren tussen de € 20 en € 25.  vb. een behandelplan van 4 weken voor microdermabrasie € 395 + productpakket voor 1 maand thuisgebruik € 85.

Deze prijzen zijn indicatief.  Voor persoonlijk advies stuur je een mail naar hello@skinmaster.be.

Waar vind je mij?

Uilstraat 32 b
3470 Kortenaken

Connecteer

Stuur me een bericht!